background

Laatste Nieuws

Keramische Coatings.

Restauratie wint aan belang. Staal fungeert als verloren bekisting.

Lees Meer

B-Squad academy

Buijsse heeft zijn eigen academy voor opleidingen!

Lees Meer

Nieuw-Guinea is hot!

Op regelmatige basis vertrekken containers met gecoate onderdelen naar Afrika. sinds kort nu ook naar Nieuw Guinea. De eisen zijn bijzonder gezien de klimatologische omstandigheden. Informeer zeker naar de mogelijkheden.

We zijn zeer enthousiast om ook in dit werelddeel ons steentje bij te dragen.

Lees Meer

KANAL CENTRE POMPIDOU

Buijsse Projects werd vereerd met het contract met BPC voor de volledige anticorrosieve en brandvertragende oppervlaktebehandeling van het project in Brussel. De totale oppervlakte is meer dan 40.000m². Een duidelijke omkadering waarin de prio's samen met de klant worden bepaald schept duidelijk vertrouwen. Tevens worden de meest innovatieve technieken gebruikt gaande van fixatie tot sneldrogende brandvertragers.

Lees Meer

Vergroening van het straalproces

Buijsse gaat voor een circulaire aanpak bij het stralen van grote straalwerken. Het éénmalig gebruik van grit met enorme storthoeveelheden als gevolg en ook met talrijke transporten is niet meer van deze tijd. Wij kiezen hier voor straalgrit dat kan worden gerecupereerd. Het restafval gaat door speciale cyclonen in combinatie met Hepafilters en wordt separaat opgeslaan. Het grit wordt in grote opvangtrechters opgeslaan voor een hergebruik.

Lees Meer

Alternatieven Voor RVS

RVS is in vele gevallen vervangbaar door koolstofstaal. Oppervlaktebehandeling van staal kan in de meeste gevallen een oplossing betekenen waar normaal RVS wordt gebruikt. Overigens is RVS niet steeds zaligmakend en wordt het toch nog voorzien van een coating. De hoge nikkelprijzen zullen hoogstwaarschijnlijk nog lange tijd aanhouden door de vraag die er is voor batterijproductie.

Lees Meer

Nog Grotere Formaten

Sinds medio januari werd de grootste spuithal in Lokeren uitgerust met een toegangspoort van meer dan 6 meter breedte. Deze facilitering komt de offshore business erg ten goede gezien de grote omvang van de stukken die we binnen krijgen. Alle ateliers zijn uitgerust met zware hefbruggen en toegang met onze laadkarren tot 80MT vormen geen probleem.

Lees Meer

Nieuw ERP Systeem Garandeert Kwaliteit En Tevredenheid

Buijsse International besliste vorig jaar, na grondig onderzoek, om een specifiek ERP programma te laten schrijven dat rekening houdt met diverse planningen gaande van machinaal stralen tot manueel stralen en rekening houdende met de diverse vereisten volgens de gebruikte verfsystemen, gekoppeld over de verschillende sites. Tracebility staat hierbij centraal.

Lees Meer
×