JOBS @ Buijsse: Projectleider, klik hier voor meer informatie                        JOBS @ Buijsse: Projectleider, klik hier voor meer informatie                        JOBS @ Buijsse: Projectleider, klik hier voor meer informatie

Onze sectoren

 • Industrie

  Industrie

  Machinebouw, voedingsindustrie, metaalconstructie en metaalverwerking, scheepswerven, transport, elektronische componenten, onderhoud, energierecuperatie…

  Lees meer
 • Petrochemie

  Petrochemie

  Raffinaderijen, pijpleidingen, brandstoftanks, overslagbedrijven, …

  Lees meer
 • Bouw

  Bouw

  Bouwbedrijven, staal- en betonconstructies, renovatie, afsluitingen en hekken, toegangswegen en ladders, …

  Lees meer
 • Infrastructuur

  Infrastructuur

  Overheidsgebouwen, wegenwerken, luchthavens, brandweer, Intercommunales, Leger, ....

  Lees meer
 • Offshore

  Offshore

  Havenbedrijven, baggerbedrijven, windmolenparken, offshore applicaties, …

  Lees meer

BTS: Buijsse Traceability System

Buijsse heeft een speciale batch laten ontwikkelen die mee door de straalmachine kan. Die kan overschilderd worden en blijft desondanks leesbare voor elke QR-code. Deze uitvinding liet toe om zowel trace-back als trace forward voor de werknemers en voor eindklanten mogelijk te maken. Geen verloren stukken meer, weten in welke montagefase ze dienen te worden gemonteerd, afwijkende voorbereidingen, rapportage etc... allemaal gekoppeld aan 1 batch!!! Vraag zeker om de voorwaarden en de mogelijkheden om jouw info ook op de etikette te werwerken!

>